Burn-out Preventie Lezing

Een lezing voor uw medewerkers. Want 10 weten meer dan 1.

Steeds meer IT-professionals worden geconfronteerd met symptomen van een burn-out. 1 op de 7 medewerkers van IT-bedrijven bevinden zich in de gevarenzone voor een burn-out, volgens onderzoek van TNO ervaart 18% daadwerkelijk burn-out klachten. Chateau IT biedt een burn-out preventie lezing specifiek ontworpen voor technische professionals die willen voorkomen dat ze in een burn-out belanden. Tijdens de lezing wordt aan de hand van een persoonlijke casus uitgelegd hoe een burn-out ontstaat en wat men kan doen om dit te voorkomen.

Aanmelden kan door een email te sturen naar info@chateau-it.nl.Waarom een lezing door Chateau IT?

Tijdens de lezing leer je de basis-principes van de burn-out preventie. Om de regie in eigen handen te nemen over je welzijn en zo te voorkomen dat je in een burn-out belandt.

Tijdens de lezing wordt er gewerkt aan het verstrekken van informatie m.b.t. de volgende concrete vaardigheden:

 • Bewustwording van wat langdurige stress met je doet
 • Bewuster keuzes maken
 • Door meer regie en controle over je leven ervaar je meer geluk
 • Na de lezing heb je de basis-kennis en inzichten rond burn-out preventie opgedaan.
 • Jij kan de relatie leggen met je eigen emoties op dit gebied.
 • Er wordt gewerkt aan het vergroten van inzicht en vaardigheden waardoor de kans op een burn-out wordt verkleind

Jeroen Baten geeft de training en hij is ervaringsdeskundige op het gebied van burn-outs. Hij brengt volgende dingen mee:

 • Rijke ervaring in IT: Met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 30 jaar in de IT-sector brengt Jeroen een schat aan ervaring mee. Zijn diepgaande kennis en praktische inzichten bieden deelnemers een uniek perspectief op de evolutie van de industrie. Door zijn technische achtergrond praat hij ook de taal van de deelnemers.
 • Ervaringsdeskundige in burn-out: De persoonlijke ervaring van Jeroen met een forse burn-out geeft hem een uniek begrip van de uitdagingen waarmee technische professionals worden geconfronteerd.
 • Lezingen op congressen in Europa: Dit getuigt niet alleen van zijn erkenning binnen de branche, maar ook van zijn vermogen om complexe onderwerpen op een boeiende en begrijpelijke manier te presenteren.
 • Praktijkgerichte trainingen: De focus op praktische vaardigheden stelt deelnemers in staat om niet alleen theoretische concepten te begrijpen, maar deze direct toe te passen in hun eigen dagelijkse leven.
 • Holistische benadering: Door de ervaring met burn-out benadrukt Jeroen niet alleen technische vaardigheden, maar ook het belang van het welzijn van deelnemers. Zijn holistische benadering richt zich op het evenwicht tussen professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Exclusieve leeromgeving: Als een ervaren auteur en spreker biedt Jeroen niet alleen een educatieve ervaring, maar ook een unieke omgeving waarin leren wordt gecombineerd met inspiratie en ontspanning.

Geïnteresseerd in de Burn-out Preventie Lezing?

Hoe kun je je aanmelden? 

We nemen dan snel contact met u op.