Uw docent

 Over Jeroen Baten


Ontdek de Wereld van de ICT met uw docent Jeroen Baten!

Jeroen Baten neemt u graag mee op een meeslepende reis door de boeiende wereld van ICT. Een naam die synoniem staat voor expertise, passie en inspiratie in het domein van open source software en ICT-onderwijs.

🚀 Stap in de Wereld van Open Source Software

Jeroen Baten heeft zichzelf bewezen als een vooraanstaand expert op het gebied van open source software. Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring in de ICT waarvan 25 jaar rond open source techniek en vraagstukken. Hij neemt je met zijn diepgaande kennis en inzicht in deze revolutionaire technologie mee en zal je horizon verbreden en je laten zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van de kracht van open source om je eigen projecten en persoonlijke ambities te verwezenlijken.

📚 Auteur van 12+ Ongelooflijke ICT Boeken

Met meer dan 12 gepubliceerde boeken op zijn naam, heeft Jeroen Baten bewezen dat hij niet alleen een begenadigd docent is, maar ook een meesterlijke schrijver. Zijn boeken zijn praktische gidsen, gevuld met waardevolle inzichten en stapsgewijze instructies, waardoor zelfs de meest complexe onderwerpen toegankelijk worden voor zowel beginners als gevorderden.

🗣️ Europese Lezingen die Inspireren

Jeroen's invloed reikt verder dan de klaslokalen. Met lezingen en presentaties door heel Europa deelt hij graag aan anderen zijn kennis en bevlogenheid voor ICT. Zijn vermogen om technische concepten te vertalen naar boeiende en begrijpelijke verhalen maakt hem een geliefde spreker op conferenties en evenementen in binnen en buitenland.

🌟 Verandering Brengen in Levens

Boven alles streeft Jeroen ernaar om levens te veranderen. Zijn toewijding aan zijn cursisten is duidelijk in alles wat hij doet. Of je nu een nieuwkomer bent in de wereld van IT of een doorgewinterde professional, Jeroen Baten's onderwijsbenadering zal je uitdagen, verlichten en inspireren om nieuwe hoogten te bereiken.

🎓 Jouw Reis Begint Hier

Dus, sta klaar om je kennis uit te breiden, je vaardigheden te verfijnen en je passie voor IT te omarmen. Jeroen Baten wacht op je om je mee te nemen op een onvergetelijke reis door de digitale wereld. Of je nu je carrière wilt versterken, of gewoon je interesse in IT wilt voeden, met Jeroen aan je zijde zul je ongetwijfeld succes behalen.

Klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van IT onder leiding van een ware pionier? Schrijf je vandaag nog in voor een van Jeroen Baten's cursussen en maak je klaar om je horizon te verruimen en je eigen potentieel te vervullen!

Verander vandaag nog je IT-reis met Jeroen Baten. Een toekomst vol mogelijkheden wacht op jou!


Start met leren!