Uw docent

 Over Jeroen Baten


Stel je voor: een ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out preventie, die zelf in 2017 geconfronteerd werd met een ernstige burn-out. Dit is Jeroen Baten, een unieke persoonlijkheid die uit eigen ervaring de weg naar herstel heeft bewandeld en nu anderen begeleidt om hetzelfde te doen.


Jeroen heeft meer dan 40 jaar ervaring in de IT-wereld, is een gepassioneerd auteur van 12 boeken en heeft zijn sporen verdiend als zorgverlener en brandweerman. Maar het was zijn eigen strijd met een burn-out die hem heeft gevormd tot de deskundige die hij vandaag de dag is. Hij begrijpt als geen ander de slopende effecten van stress en overbelasting, en hij weet uit eigen ervaring wat er nodig is om te herstellen en weer in balans te komen.


Als trainer op het gebied van burn-out preventie biedt Jeroen een unieke combinatie van expertise en empathie. Zijn aanpak is niet alleen gebaseerd op theoretische kennis, maar ook op de harde lessen die hij zelf heeft geleerd tijdens zijn eigen herstelproces. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om de signalen van een burn-out tijdig te herkennen en op een effectieve manier te interveniëren.


Wat Jeroen onderscheidt, is zijn veelzijdige aanpak. Hij biedt maatwerkoplossingen voor bedrijven die het welzijn van hun werknemers serieus nemen. Of het nu gaat om inspirerende lezingen op locatie, interactieve workshops van een halve dag in Nederland, of een diepgaande 6-daagse training op een betoverend landgoed in midden-Frankrijk, Jeroen past zijn programma's aan om aan de specifieke behoeften van zijn klanten te voldoen.


De 6-daagse burn-out preventie training op het prachtige landgoed in midden-Frankrijk is een ervaring op zich. Temidden van rustieke landschappen en serene omgevingen, biedt Jeroen een veilige ruimte waar deelnemers zich kunnen concentreren op zelfreflectie, persoonlijke groei en het aanleren van praktische technieken om stress te beheersen en veerkracht op te bouwen.


Met Jeroen Baten als jouw gids, ben je verzekerd van een reis naar welzijn en balans. Ontdek zijn unieke benadering van burn-out preventie en geef jouw team de tools die ze nodig hebben om te floreren, zowel op het werk als daarbuiten. Maak vandaag nog de eerste stap op weg naar een gezondere en gelukkigere toekomst met Jeroen Baten aan je zijde.


Start met leren!